Mészgritt

Mészgritt akár nagyobb mennyiségekben is alacsony áron, kiváló minőségben -óvja haszonállatai egészségét a nagyobb nyereség érdekében!

Mint mindennek, ami él, a haszonállatoknak is szükségük van különféle anyagokra az egészséges fejlődéshez, ám az esetükben a húshozam, illetve annak minősége is kiemelten fontos. A tápanyagokon és vitaminokon túl az ásványi anyagoknak is komoly szerepe van abban, hogy egy baromfi-, sertés-, vagy marhaállomány milyen minőséget – és ezáltal nyereséget – produkál.

Az ásványi anyagok pótlására a legegyszerűbb, egyben leghatékonyabb módszer az, ha mészgrittet kevernek az állatok takarmányához. A mészgritt kisebb és nagyobb kiszerelésben is beszerezhető, így minden tenyésztő megtalálhatja a számára leginkább megfelelő adagokat, a minősége azonban többnyire változó, ezért érdemes a legjobb helyről beszerezni.

Amennyiben szeretné haszonállati ásványianyag-szükségletét egyszerűen, mészgritt segítségével megoldani, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!