Termékek

Bécsi Fehér

Bécsi Fehér

Az ezredforduló környékén az egész világon elkezdődött egy tendencia, melyet talán második felvilágosodásnak is nevezhetnénk: az építőipar rohamos fejlődése, az újabbnál újabb anyagok lassan átláthatatlanná váló sokasága, a minőségbeli különbségek sok embert elbizonytalanítottak és elgondolkodtattak: vajon tényleg a legmodernebb a legjobb?

Teljes Adatlap
brand_futor

Futor

Különleges puhamészkő őrlemény, amely magas kalcium tartalmú, vegyi adaléktól mentes, nyálban azonnal oldódó, gyorsan emészthető. Ez az állatállománynál nélkülözhetetlen takarmány-kiegészítő nemcsak az állatok mészhiányának megelőzésére, hanem csontozatuk erősítésére, tojáshozamuk növelésére és tollazatuk javítására is szolgál.

Teljes Adatlap
Mészgritt

Mészgritt

Takarmány kiegészítő. Garantált beltartalmi értékek: szárazanyag 98%, kalcium: min. 36%, foszfor: 0,03%, vas: 510 mg/kg, alumínium: 445 mg/kg. Mészhiány pótlására szolgál. Felhasználási javaslat: aszerint, hogy az állatok kora, hasznosítása és a takarmány minősége mennyi mész pótlását teszi szükségessé.

Teljes Adatlap
mészgríz

Mészgríz

Felhasználási javaslat: Az abrakhoz minden kilogrammra 0,5-2 dkg /csapott kávés- vagy evőkanálnyi/ grízt kell adni, aszerint, hogy az állatok kora, hasznosítása és a takarmány minősége mennyi mész pótlását teszi szükségessé. Garantált beltartalmi értékek: kalcium min. 36 %, foszfor: 0,03 %, alumínium: 445 mg / kg. Mészhiány pótlására szolgál.

Teljes Adatlap
brand_bentonit

Takarmánybentonit

Mivel a haszonállat tartás kiadásainak jelentős részét a takarmányozás költségei teszik ki, különösen nagy szerepet kaphatnak azok a takarmány-adalékanyagok, amelyek az állatok növekedését, testtömeg-gyarapodását serkentik, vagy éppenséggel javítják a takarmányhasznosítást. A bentonit tulajdonképpen vulkanikus eredetű agyagásvány.

Teljes Adatlap
brand_talajjavito

Talajjavító

A talajjavító mészkő őrlemény (Szénsavas Mész) puha mészkőből, szárítással, osztályozással készült termék, amely a szárítás következtében jó nedvszívó képességű, a talajra juttatva gyorsan szétesik és oldódik, így a növények számára gyorsan és nagy mennyiségben hozzáférhetővé válik. A bánya anyaga csaknem teljes egészében szerves maradványokból áll.

Teljes Adatlap
macskaalom

Macskaalom

Ki dönti el, hogy milyen macskaalmot vegyünk? Természetesen a család ura, a macska. Hogy mi alapján dönt, arról a tudósok már elég régóta vitatkoznak, és még fognak is. A macska egy rejtély, és az is marad, döntéseit nem kérdőjelezzük meg, mert annak nem lesz jó vége. 100 %-ig magyar termék és semmiféle vegyszert nem tartalmaz!

Teljes Adatlap